Kroketten

Kroketten maken

We zijn gek op kroketten, zo uit het vuistje of op een bolletje. In Nederland kun je, gelukkig, op elke hoek van de straat een heerlijke broodje kroket kopen.
Hoewel we ze ook graag uit de muur trekken of in de voetbalkantine eten, maken we kroketten het liefste zelf. Waarom? Omdat we dan helemaal zelf kunnen bepalen welke ingrediënten we in de salpicon, de stevige ragout in de krokante, gepaneerde korst, kunnen doen.Kroket maken recept voor kroketten

Snacks
Kroketten zijn bij uitstek snacks om lekker mee te experimenteren. Maak de vullingen die jij lekker vindt en ik weet zeker dat familie en vrienden net zo enthousiast worden.

Video
We hebben heerlijke recepten op onze website om een heerlijke kroket te maken. Ook hebben we daar een duidelijke video bij om zelf deze heerlijke snack te maken.

Recepten voor kroketten
>> Rundvleeskroket
>> Kipkroket
>> Garnalenkroket
>> Vegetarische kroket
>> Kaaskroket
>> Viskroket
>> Aardappelkroketjes
>> Boerenkoolkroket
>> FC BierKroket
>> Goulashkroket
>> Bamikroket
>> Kalfskroket
>> Shoarmakroket
>> Satékroket
>> Kroketburger
>> Rendankg kroket
>> Kiwikroket
>> Pannenkoekkroket

We blijven ontwikkelen, proeven, uitproberen en als ze goed zijn gekeurd door onszelf plaatsen we het recept op onze website.

Zoals je bij onze recepten ziet, kun je elke producten gebruiken als vulling voor een kroket. Is dat niet respectloos? Nee, een kroket is natuurlijk gevuld met een heerlijke rundvleesragout, maar dat is geen verplichting. Gebruik ook je eigen smaak en fantasie om een kroket te maken.

Binnenkant garnalenkroketje

Kroketten maken
Hoe maak je zelf de lekkerste kroketten?
Ga naar recept
Broodje zelfgemaakte kroket