Zelf ragout maken

Hoe maak je zelf ragout?

Ragout kun je heel eenvoudig zelf maken met onze handige video’s.
We hebben heerlijke recepten om zelf runderragout, kalfsragout, kipragout, garnalenragout, goulashragout, visragout, shoarmaragout en vegetarische ragout te maken, heel lekker om pasteitjes van bladerdeeg mee te vullen.

Onze recepten om zelf ragout te maken op een rijtje
>> runderragout
>> kalfsragout
>> kipragout,
>> garnalenragout
>> goulashragout
>> visragout
>> shoarmaragout
>> vegetarische ragout

Basis
Een heerlijke ragoût is ook de basis voor onze zelfgemaakte bitterballen en kroketten. Volg de recepten op onze website en je hebt een heerlijke basis voor het kerstdiner, tijdens lunch op brood of in minipasteitjes van bijvoorbeeld Joss Poel.Zelf ragout maken

Volg onze recepten. Als je bij het punt van opstijven in de koelkast komt ben je klaar. Want daarna gaan we verder met het vormen, het rollen van bitterballen en dat wil je vandaag niet doen, maar een nader keertje.

Zelfgemaakt

De ragout kun je een dag van te voren maken, bijvoorbeeld een dag voor het kerstdiner, als je al druk genoeg bent met het kerstmenu. Eerst laten afkoelen en vervolgens in de koelkast zetten. De volgende dag langzaam opwarmen, maar niet laten koken. aar, natuurlijk kun je de zelfgemaakte ragout ook direct opdienen tijdens het diner.

Ragoût maken
Verschillende soorten ragouts
Eigenlijk zijn er net zoveel soorten ragout als er ingrediënten zijn. Sommige kruiden zoals rozemarijn kunnen de smaak sterk bepalen. Maar ook de typen groenten en vlees die worden gebruikt om bouillon te trekken hebben grote invloed om de smaak. Ragout is bij uitstek een roux met ingrediënten die jij bepaalt en vooral ook lekker vindt.

Ragout eten wij niet alleen met kerst in een pasteitje van bladerdeeg, maar ook regelmatig tussendoor als lunch op brood. Maar het is voor ons natuurlijk hét hoofdbestandsdeel voor heerlijke huisgemaakte bitterballen en kroketten.

Onze recepten om zelf ragout te maken op een rijtje
>> rundvleesragout
>> kalfsragout
>> kipragout,
>> garnalenragout
>> goulashragout
>> visragout
>> shoarmaragout
>> vegetarische ragout