Gefrituurde supersnack B-ufo

Heerlijke B-ufo zelf maken

Kruidig en mals vlees vanbinnen, krokant vanbuiten. De B-ufo, een broodje ufo, de gefrituurde supersnack is een super lekkere snack, bedacht door Michael Boerop. Ik dus 🙂

Waarom een nieuwe snack?
Ik vind het leuk om snacks te maken, maar ook om te experimenten met smaken. Op mijn website vind je alle bekende snacks met een recept om zelf te maken. Maar ik plaats ook zelfbedachte, nieuwe snacks.

Uniek
De combinatie van drie vleessoorten en 14 geheime kruiden – die nu dus niet meer geheim zijn – maken het tot een heerlijke, unieke gefrituurde snack. Doe de huisgemaakte ufo tussen een lekker broodje en vul het gaatje rijkelijk met B-ufo-saus.

Gefrituurde supersnack B-ufo
Waar smaakt deze gefrituurde supersnack B-ufo naar? Ik denk dat het een kruising is tussen een frikandel en een Febo Speciaaltje en de krokante korst van een kipcorn. En met mijn eenvoudige recept maak je helemaal zelf. Snack smakelijk!

Uh, maar waarom is het een supersnack? Maak ‘m maar, proef ‘m en dan spreken we mekaar weer. De smaak is zó lekker!!!

Bekijk video: Gefrituurde supersnack B-ufo

>> Bekijk de video op YouTube

Nieuw recept
Bezoek regelmatig mijn website en je ziet wanneer er wanneer een nieuw recept is geplaats, met een recept van een bekende snack of van een een nieuw bedachte snack.

Ik zie regelmatig variaties op mijn snacks in de supermarkt verschijnen, zoals de boerenkoolkroket en rendangkroket. Ook zijn een aantal van mijn recepten verschenen in het kookboek Vet lekker!