Recepten voor de Airfryer

Snacks uit de Airfryer

Het alternatief voor de frituurpan en de oven, de hetelucht friteuse, is in razend tempo populair geworden in de keuken.
Veel gerechten zijn eenvoudig te maken voor de airfryer, hoewel niet alle frituursnacks 1-op-1 zijn te maken voor de hetelucht pan.

Snackrecepten voor de airfryer

Als je onze snacks zelf maakt en je wilt ze in de airfryer bakken, dan kun je ze het beste eerst invriezen. Vervolgens kun je ze prima afbakken in de airfryer.
Bij de meeste van onze recepten staat hoe lang je de snack moet bakken in de airfryer. Je kunt dus alle recepten van onze website gebruiken voor de airfryer. Het enige verschil is dus dat je de zelfgemaakte snack eerst invriest en daarna afbakt in de hetelucht friteuse.

Ovensnacks
Voor snacks die je in de oven wilt bakken geldt hetzelfde als voor de airfryer. Als je onze snacks zelf maakt en je wilt ze in de oven bakken, dan kun je ze het beste eerst invriezen. Vervolgens kun je ze prima afbakken in de oven.

Zonnebloemolie
De Airfryer is ook een prima alternatief om snacks te maken als er een te kort is aan zonnebloemolie of frituurolie.

Hoe lang in de airfryer?
Koop je al snacks voor de Airfryer, dan hebben we alvast een pagina met hoelang deze snacks in het apparaat nodig hebben.
>> Klik hier voor: Hoelang bakken in een airfryer?

Wat is de beste Airfryer
De beste Airfryer hoeft niet altijd de bekendste te zijn, en de bekendste is niet altijd de beste. Ook bij deze snel populair geworden heteluchtpan zijn er al grote prijsverschillen en verschillen in kwaliteit.

De consumentenbond heeft een flink aantal airfryers, een Actifry en andere hetelucht friteuses uitgebreid getest. Hun onderzoek geeft een objectief beeld van de verschillen in kwaliteit.

Wij gebruiken een Philips Airfryer XL, maar dat neemt niet weg dat een Tefal, Domo of Princess niet goed is. Natuurlijk zijn daar kwaliteitsverschillen in, maar het alternatief voor de frituurpan moet ook binnen je budget passen.

Hieronder vind je een aantal prima hetelucht friteuses.