Snacks uit de Airfryer

Op dit moment werken wij aan recepten voor de Airfryer. Het alternatief voor de frituurpan en de oven is in razendtempo populair geworden in de keuken.
Veel gerechten zijn eenvoudig te maken voor de Airfryer, maar frituursnacks zijn niet 1-op-1 te maken voor de heteluchtpan.

Koop je al snacks voor de Airfryer, dan hebben we alvast een pagina met hoelang deze snacks in het apparaat nodig hebben.
>> Klik hier voor: Hoelang bakken in een airfryer?

Wat is de beste Airfryer
De beste Airfryer hoeft niet altijd de bekendste te zijn, en de bekendste is niet altijd de beste. Ook bij deze snel populair geworden heteluchtpan zijn er al grote prijsverschillen en verschillen in kwaliteit.

De consument heeft een flink de Airfryer, Actifry en andere heteluchtfriteuses uitgebreid getest. Hun onderzoek geeft een objectief beeld van de verschillen in kwaliteit.
Wij gebruiken een Philips Airfryer XL, maar dat neemt niet weg dat een Tefal, Domo of Princess niet goed is. Natuurlijk zijn daar kwaliteitsverschillen in, maar het alternatief voor de frituurpan moet ook binnen je budget passen.