Gluten en allergeenvrije bitterballen

Bitterballen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Misschien wel de meest bijzondere, behave die we zelf maken natuurlijk, zijn de gluten en allergeenvrije bitterballen van VA Foods.
In de bitterbal worden in de basis 24 allergenen uitgesloten en 14 te etiketteren gegarandeerd. Denk daarbij aan gluten, melk, lactose, sesam, soja, lupine etc. Daarnaast zijn de bitterballen vrij van  kleurstoffen, toegevoegde suikers en smaakversterkers (MSG en glutamaat).Gluten en allergeenvrije bitterballenNatuurlijke ingrediënten en veganistisch
VA Foods heeft twee varianten ontwikkeld. Namelijk de rundvlees en groente bitterbal, de laatste is naast vegetarisch tevens veganistisch. De rundvlees bitterbal wordt op ambachtelijke wijze gemaakt, waarbij 20% vers vlees gekookt wordt. De groente bitterbal bestaat uit 24 procent verse groentes waaronder paprika, broccoli, ui, prei, champignons. Door veelvoorkomende allergenen uit te sluiten, zoveel mogelijk gebruik te maken van verse en natuurlijke ingrediënten en ingrediënten te selecteren op vegetarisch en veganistische kan iedereen weer samen kan snacken.

Snackbars, frituren en restaurants
Verschillende snackbars, frituren en restaurants nemen de gluten en allergeenvrije snacks op in hun assortiment. Dit om zo iedereen met of zonder een allergie, intolerantie, vegetariër of veganist, een alternatief te bieden. Bijzonder te vermelden is dat deze snacks Airfryer geschikt zijn. Al met al een van de meest bijzondere bitterballen.

www.vafoods.eu