Het boek – Bitterballenboek

Boeken

Ik heb drie boeken uitgebracht; twee over de bitterbal en een voetbalthriller, Peters. Dat is wel heel uiteenlopend, boeken schrijven met recepten voor de bitterbal en een thriller over een voetballer. Klopt, maar ook heel leuk om te doen. Klik hier en lees hoe dat zit.

Ook werkte ik met mijn recepten mee aan het boek Vet Lekker van TV-kok Danny Jansen. Wat ik op deze website doe en op YouTube, heeft Danny in een prachtig boek gegoten met heerlijke snackrecepten. Helemaal trots ben ik er op dat ik samen met topkok Sergio Herman en krokettenkoning Cees Holtkamp in dat boek sta.

Bitterballenboek

Deze dunnere versie bevat 3 uitgebreide recepten om zelf heerlijke bitterballen te maken, veel foto’s en alles over paneren en frituren. Boek De Bitterbal - Design cover illustrator Lize PrinsDeze dunne versie van het boek De Bitterbal gidst u naar de zelfgemaakte snack der snacks. Maak met het recept van de authentieke rundvleesdraadjesbitterbal, de kalfsvleesbitterbal en de vegetarische bitterbal deze heerlijkheden zelf.
Het coverdesign van het dunne boek De Bitterbal is van illustrator Lize Prins.

>> Bekijk en bestel bij Bol.com (19,95) (UITVERKOCHT)

Dikke versie

Deze versie bevat met 244 pagina’s en ruim 200 foto’s alles, maar dan ook alles wat er over de bitterballen te vertellen valt.

Bitterballenboek>> Bekijk en bestel bij Bol.com (49,95) (UITVERKOCHT)